Gästboken

Här får du gärna skriva en hälsning om det är något du vill säga som inte direkt har med inläggen att göra. 🙂 -Maria

19 Responses

 1. ma-morfar Michael says:

  Hej,M&A&E&E&E!
  Roligt att M har öppnat en blogg nu också Jag kommer att kolla den dagligen. Tyvärr(eller lyckligtvis för er) kan jag inte lova kommentarer, eftersom jag har det rätt så jobbigt just nu. Min tvillingbror har hamnat in på onkologen och kommer synbarligen inte med livet därifrån. Be för honom och hans familj! Hälsa hela gänget! Ma-morfar.

 2. Christian G says:

  Hej Maria!

  Det var ett bra tag sen. Råkade få syn på din sida via mickelsson.net. Kul att läsa lite vad som försiggår i ert liv för tillfället. Här i Vasa går det bra! Ha det bra och var välsignade!!

 3. Fammo Birgitta says:

  Kära vänner!!
  Så ironiskt att jag får upp Marias blogg när ni är på väg hem, men bättre sent än aldrig! Det svider lite när jag ser vad vi gått miste om, men det var lögn att få upp det på gamla datorn. Så glada vi är att barnen fått bra betyg och hinner ha lite ledigt.
  Lycka till med alla ”hemförberedelser”! Vi väntar på er!
  Fammo o. Faffa

 4. Antsu says:

  Hej kära Maria! Tack för ditt sms igår kväll-natt. Jag har knappt sovi ngt och fick höra då ja kom till skolan att vi börjar kl.10, istället för kl.9. Men jag sprudlar ändå av iver, för vi skall obducera döda minkar idag. Just vad jag har väntat på hela livet. Kukkuu -vad kan de finnas inne i en mink! Älskar dig!(faktist mer än döda minkar)

  Ja suomeksi: ”salatut minkinelimet”

 5. Tascha says:

  Hej kära Maria!
  Vad roligt att kolla in din sida! Skönt att ha er tillbaka i Svenskfinland, trots att det är stort avstånd mellan Karis och Nykarleby, men jag hoppas att vi syns ngt!
  Du har en underbar gåva och är en omhändertagande person..på den vägen önskar jag dig allt gott! Du är värdefull!
  Jag kan bli en ”partners in the vision” för er! 🙂
  Natascha

 6. Jenny Jaakkola says:

  Hej Maria 🙂
  Jag vet inte om du minns mig 🙂
  Men vi träffades i alla fall på midvinterveckan och jag gav mina kontaktuppgifter angående sommarens resa till Hillsongkonferensen 🙂
  Jag skulle bara fråga: När vet ni med säkerhet och exakt:
  Vad resan kostar?
  Vilka datum?
  Alltså när far ni?
  🙂 Glada hälsningar och välsignelse(maila mig gärna ang. frågorna om du har tid :))

  kram, Jenny

 7. Jenny Jaakkola says:

  Hej Maria!
  Ännu en sak:
  Ja ska ha en kort presentation i skolan på ons om lovsång o jaa.. ja
  e int sådär speciellt inkommen ändå på de område fast ja älskar att lovsjunga, men.. så ja tänkte om du kunde ge en helt snabb ”preefing” om lovsångens grunder osv.
  Jenny

 8. Tom Emaus says:

  Hej Maria med familj!

  Tack för senast då ni hälsade på här i djuraffären. Hoppas ni får er kanin snart.
  Verkligen fin sida men så är du ju fotoproffs också! Själv är jag också som jag sa intresserad av att fota. Men som bäst håller jag och Oskar på med att gå på en digitalfilmkurs på arbis. Vi skall skaffa en filmkamera och då är det ju bra att kunna lite.

  Tom

 9. Maria says:

  Jenny J; det gör jag gärna men kanske inte här just nu… Tar det hellre muntligt eftersom jag inte vet vad du vill veta. Skicka din email adress så kan jag skicka min tel nr så du kan ringa. Be blessed!

  Tom; Vi hade en väldigt trevlig stund (typ 1h 20 min) i din djuraffär..! Tack så mycket för all den tid du gav oss. Du lär nog se oss där igen. Elin har bestämt vilken bur hon vill köpa till sin kanin. 🙂 Skicka mig din privata email (eller ska jag använda den till djuraffären?) så kan jag skicka inbjudan till nästa vernissage! 🙂

 10. Jenny Jaakkola says:

  Hej Maria!
  Min presentation om lovsång e ren imoron, så hinner nog tyvärr int ringa…
  men var välsignad!!
  kram, Jenny

 11. Jenny Jaakkola says:

  Hej Maria 🙂
  Får jag ännu fråga:
  När vet ni mera om Hillsong-resan?? Typ datum och kostnader??
  Kram&GVD
  Jenny

 12. Sofie Larsson (Antsus vän) says:

  Hej!
  Måst ju skriva nånting när ja e här å spanar på foton..
  Fick din hemsideadress av Antsu eftersom ja eventuellt e på väg till Australien, Bendigo, inom en förhoppningsvis rätt snar framtid. Tänkt ställa lite frågor..hoppas på svar..

  Hur länge väntade ni på visum?
  Behöver man ansöka om nå speciella arbetsrättigheter för att få jobba profant utomlands?

  H. Sofie

 13. Maria says:

  Hej Sofie!
  Det finns ett visum för ungdomar som kallas ”working holiday”. Kolla upp det! Vårt visum var lite krångligare, eftersom vi har tre barn, men han som bodde med oss (från Finland) fick sitt visum på en eller två veckor… Vårt visum kallas ”student visa” och innebär att man studerar på heltid men kan ansöka om att få ha ett jobb på max 20 timmar utöver det. 🙂 Lycka till!

Kommentera


*