Bröderna reste hemåt

Mina bröder, Mattis och Tobbe, åkte iväg alldeles nyss… Det känns redan tomt i huset. De har varit här en månad och det har varit så välsignat att ha dem här! De är så sköna, härliga människor (jag är väldigt stolt över mina bröder… alla tre) och det är kul att ha dem i närheten. Dessutom har de hjälpt oss med barnen -under konferensen och annars när vi behövt det- och med städning, disk och tvätt och livet har helt enkelt varit lite lättare när de har varit här. Jag kommer att sakna er, Mattis och Tobbe! Jag kan ju berätta att Tobbe inte verkade ha samma problem; han bara vinkade glatt och sa ”vi ses om ett halvår”… 🙂
Det händer så otroligt mycket varje dag så det verkar nästan hopplöst att hinna med att skriva… och när jag skriver känns det ofta som att jag bara rabblar upp en del av det vi varit med om under dagen. Hoppas det inte känns så för er som läser.
Skriv gärna i gästboken! …och kommentarer till texterna. Feedback är motiverande, gör det lättare att komma sig för med att skriva. 🙂

MattisTobbe Mattis och Tobbe