”Rör mig inte -jag har löss!”

Vi har instruerat våra barn att eftersom vi håller på och bekämpa lössen så sover alla i sina egna sängar och ingen sitter med huvudena nära varann för mycket… Låna aldrig ut din skol-hatt till någon….låt aldrig någon låna din…. Låter kanske lite väl hysteriskt, men lössen är svåra att bli av med.

Igår ville vi köra iväg med bilen någonstans för att göra något med familjen…. Vi tycker om att bara upptäcka omgivningen och sedan stanna och äta glass, eller nå’t. Barnen var stojiga och började bli lite väl högljudda och låta för arga i baksätet för att jag skulle tycka att det var roligt att åka nå’n längre sträcka. Precis när jag höll på och tappa mitt från början så goda humör skrek Emil till Elias (som retades med honom och ville kramas): ”Rör mig inte -jag har löss!” Ibland svänger humöret väldigt snabbt… Vi kunde ju inget annat än skratta åt dem. Det var nog det bästa försök till att bli av med en irriterande brorsa jag har hört..! 🙂