Tredje terminen, andra dagen

Vår tredje, och sista för mig och Andreas, termin har inletts här på Hillsong. Idag hade vi Leadership 3, bl.a. Jag älskar Leadership-undervisningen! Helt underbart. Dagens tema var ”Why Team?” och vår föreläsare, Catrina Hendersen, är ”hilarious”..! Catrina berättade en intressant historia om ett 100-meters lopp under ett Para-Olympics. Alla som skulle tävla var förståndshandikappade och när de sprungit halva racet så föll en av dem. ”Normala” människor skulle ju ha fortsatt tävlingen, men samtliga stannade upp och hjälpte den som föll och sedan sprang alla över mållinjen tillsammans. ”Now most of you think ’that’s so sweet… they didn’t understand what racing is about’ but that’s exactly it -they understand..!” 🙂 Amen, amen!

Man brukar säga att vi inte får något med oss till himlen, men det är inte sant! Vi får våra vänner med oss… alla dem som går över mållinjen tillsammans med oss! Och jag vill inte stå där ensam, för att jag har kört ett superfint race och vunnit… Jag vill vara där tillsammans med människor jag levt och tjänat med. 🙂