70-tals musik och god mat

Veckorna bara flyger iväg. Jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att hinna med allt jag vill göra innan vi kommer hem igen… Men det är väl bara att hänga med så gott det går.

Idag har vi haft Food Fest -med Filippinsk mat- i Doonside (Filipino Extension Service) för att samla in pengar till föräldralösa barn i Uganda. Vi hade skramlat ihop ett band från colleget, på pastor Pat Garcias begäran, för att uppträda med 70-tals låtar (helst disko). Vi sjöng ”Waterloo”, ”Grease”, ”I will survive”, ”Easy”, ”Superstition” och ”September”… Det var bara Waterloo som hade ”nörd-stämpel” så till den mildaste grad att pianisten vägrade sjunga den, men annars var det riktigt roligt att göra de låtarna. Jag känner egentligen ingen av de andra speciellt bra men vi hade såå kul!

Ha en bra fortsättning på helgen! Kram!

Katie, Cindy (bakom dem står gitarristen -Ryan- och bassisten -Mike, fast det syns bara armarna av dem), jag, John, Jared och David (och bakom David, ”under pianot”, syns halva elgitarristen -Glenn)… 🙂