Moments

Tänk att ögonblick, ”moments”, kan vara så viktiga och avgörande… Ja, alltså du vet, när du upplever att Gud manar dig att göra något och om du inte gör det… så är ögonblicket förbi. Du kanske inte ens är medveten om att det är Gud, men du har varit i situationer när du ”känner på dig” att du borde göra något speciellt och när du gör det så ”råkar något bra hända” som en följd av det. För mig känns det som om de senaste dagarna har varit fyllda med sådana ögonblick. De flesta (av de jag lagt märke till -ibland tror jag att Gud nästan ropar i örat på mig och jag missar dem ändå) har blivit helt underbara minnen och orsak till mycket tacksamhet till Gud, men de jag inte tagit vara på stör mig. Det var inga allvarliga och stora saker det handlade om, men det stör mig att jag gick miste om den välsignelse det innebär för mig, och för andra, när jag är lyhörd… Men det är ingen idé att ”stanna kvar där” heller. ”Forget about your failures…” 🙂

Gud är så underbar och kärleksfull! Tänk så han tar hand om oss, jämt.. vilken omsorg han har om oss..! Du är hans ”precious”, hans son/dotter, ett kungabarn…! Jag blir helt lycklig varje gång jag tänker på det här… Det är stort! Gud är GOD!!! Halleluja! 🙂

På tal om ”precious”; idag när jag bad med en tjej -som hade svårt att lita på att Guds välvilja och kärlek gäller henne i lika hög grad som alla andra (döh… låter det bekant?)- så såg jag bara en bild av att Gud (jag vet att det här kommer att låta knäppt, men ha tålamod med mig och läs färdigt) höll i henne och vägrade att släppa ifrån sig henne och vägrade att dela med sig till nå’n annan precis som Gollum i ”Sagan om ringen” -han som säger ”my precious” hela tiden. Fast utan allt det där onda då, förstås..!!! Men helt allvarligt; han älskar dig och tänker inte släppa taget, tänker inte låta dig gå! Det enda sättet som du kan ”halka ur” hans frälsning och välsignelse är om du säger nej till honom, om du vänder honom ryggen… DET är ”goda nyheter”..! Be blessed.

Maria-EmilJag och Emil