Hedrande

Här vid Hillsong ”hedrar” man ofta männsikor som utmärkt sig på något sätt. Inte alltid så märkvärdiga ”hyllningar” men de nämner dem vid namn, t.ex., och folk applåderar. Det som människor oftast blir omnämnda för är deras tjänar-attityd, tjänstvillighet, vänlighet och för att de troget arbetat och gjort sin del. Jag tycker det är fint. Senast på ledarsamlingen före Hillsong Women, som vi har varje torsdag, var det en kvinna på ca 60 år som blev omnämnd för att hon möter människor som kommer på möte med så’n värme och kärlek… 🙂 Jag tänkte ha mina egna ”hedringar” här på min blogg. Jag har i flera veckor velat skriva lite om männsikor som finns i mitt liv, typ en eller några åt gången, bara för att ni ska få höra om vilka fantastiska människor de är… Jag tar det bara som det kommer så bli inte stött på mig och fundera på varför jag inte nämnt just dig. Ok? 😉