• Isabella och Fina •

Orsaken till att jag måste nämna er, IB och Fina, på samma gång är helt enkelt för att jag inte kunde bestämma mig för vem jag skulle börja med… Ni har båda ”suttit på min hjärna” speciellt mycket idag -jag har ju pratat och ”skypat” med er en hel del de senaste dagarna. Vi har bl.a. planerat vad vi ska göra när vi ses. (Det ska bli så fantastiskt roligt!) Och vi har skrattat… Fina och jag behöver bara säga ”ho gälin?” till varann och sen kan vi inte prata på ett tag för att vi skrattar så mycket, och med IB är det lite samma stil (när jag tänker efter är det så med de flesta av mina riktigt nära vänner, faktiskt). Jag älskar det att vi kan gå från att skratta hysteriskt till att dela ”livets allvar” med varann på några sekunder… 🙂 Ni är båda två oerhört generösa människor. Det finns aldrig ett uns av missunnsamhet när jag pratar med er, bara en massa uppmuntran och glädje och ett stort stöd i alla situationer. Jag känner mig oerhört priviligierad som har er i mitt liv! Puss & Kram & Tack!

IBoFina