I’m impressed

Av alla pastorer och lärare här är det två jag skulle vilja ”importera” till Finland mer än någon annan. De heter Robert och Amanda Fergusson. Robert och Amanda är från England och är båda pastorer vid Hillsong Church och lärare på Hillsong International Leadership College. Alla sånger som kommer härifrån granskas av dem så att de ska vara teologiskt korrekta (så att en praise-låt inte grundar sig på ett bibelställe där det handlar om att mäktiga härar kommer för att slå ner Israel, t.ex.). Roberts undervisning om kommunikation är något av det mest intressanta jag någonsin hört i ämnet..! Amanda verkar trivas bäst när hon får undervisa om Psaltaren eller Jesus i evangelierna. De är båda helt otroligt bra lärare och reser runt hela världen till olika kyrkor och konferenser, men det som imponerar mest på mig är deras ödmjukhet och totala hängivenhet till Jesus. Det syns i alla små saker också… deras tjänar-attityd är tydlig, och de respekterar alla lika. De orkar stanna upp och lyssna på vad alla vi studeranden funderar på mitt i deras pressade dagordning. ”It’s all about Jesus!” Amen. 🙂

Boktips:
”Songs from Heaven” av Amanda Fergusson
”Making connections that work” av Robert Fergusson