John Bevere vid Hillsong

”If you wanna criticize you’d better ask yourself first if you could die for that person! If you criticize without that kind of love you are always wrong.”

Det var en otrolig förväntan i luften när vi samlades till chapel idag, för att lyssna på John Bevere. Budskapet Herren hade till oss, och som John fick förmedla, skakade märkbart om en stor del av gänget. Han berättade om sitt eget liv, sina egna erfarenheter och om hur Herren ofta har fått tillrättavisa honom när det gäller auktoritet och underordnande… och han talade om vad ödmjukhet och underordnande egentligen är. Jag tror att de flesta gick därifrån inspirerade och berörda, några antagligen med förvandlade liv.

John Bevere är här vid Hillsong för Mens Conference som startar ikväll. Konferensen är totalt överbokad och männen har börjat samlas och köa redan fast klockan bara är halv sex och första mötet börjar om två timmar.