I Helsingfors

Oj… Det är verkligen konstigt att vara här i Helsingfors. När folk frågar mig hur det känns att vara hemma så vet jag inte riktigt vad jag ska svara. Bra, men konstigt. Eller det är väl det att jag är för omtumlad för att känna så mycket. Australien och Finland är verkligen som två skilda världar… Och sen så känns det inte som hemma heller när min familj är på andra sidan jorden. Ändå ser jag fram emot att vara här nu. Mycket.

Jag hade glömt hur det är när det är totalt kompakt grått och små-regnar i ett. Märkligt att inte se solen på flera dagar…

Jag bor hos Isabella när jag är här. Fina och Henna kom ner till Helsingfors några timmar efter att jag kommit. Det var så underbart att se dem alla igen!!! Kändes som att vi inte varit ifrån varann alls. Men så är det väl när man ”är med varann” hela tiden ändå….

Jag fyllde år igår och de (eller mest Isabella, gissar jag?) hade ordnat fest på söndagen… Efter att vi ätit på min favoritrestaurang så trängde en massa människor ihop sig i IB:s lägenhet. Det var kul. Härligt att få umgås med så många av vännerna på en gång..! Och på samma gång var det lite jobbigt. Det höll nästan på att bli ”för mycket kärlek”. Eller det kan det inte bli… men det är underligt hur svårt det kan vara att känna sig älskad ibland. Det kändes nästan för bra, liksom. Fest, många älskade vänner (som känner mig bra och talar samma språk), lovsång och bön… -för många bra saker på en gång. Does it make sense? Men det var underbart, missförstå mig inte. Det var precis vad jag behövde. 🙂 Tack till er alla!

Idag fyller Macko. Grattis! 😉