Hemma igen

Underlig känsla det där att vara på väg till andra sidan jorden, till Sydney, och känna att man är på väg hem. Fast det är ju egentligen inte konstigt; min familj var ju här och väntade på mig. Sen när jag kom till Sydney så var allt så naturligt och ”hemma”… men samtidigt så kände jag ännu mer än tidigare att vi verkligen är på väg hem till Finland -och det är sååå rätt! 🙂

Andreas hämtade mig och sen hann jag bara hem och pussa barnen innan de skulle till skolan och vi till Hillsong. Har lyssnat på bra undervisning flera timmar idag, men när klockan blev två orkade jag inte längre. Andreas fick skjutsa hem mig så att jag skulle få sova. Jag somnade vid halv tre och steg upp ca halv nio nu på kvällen. När jag kom ner frågade en av våra gäster (Miko har sin bror och en kompis här på besök) om jag är inne i den Australiensiska rytmen nu igen… ??? 😀

De ”vanliga” lektionerna, vår termin, på colleget är slut. Förra veckan, när jag var i Finland, och den här veckan har vi inspirerande undervisning som avslutning på ett inspirerande år. På måndag har vi graduation dinner och på tisdag har vi nå’n slags avslutnings-ceremoni. Sen är det sommarlov

Jag saknar er alla där hemma redan. Men vi ses snart igen. 🙂

Friends...Miss you like crazy…

Friends2…and what’s not to miss… 🙂