Graduation

Ok, nu är det officiellt; vi har utexaminerats från Hillsong International Leadership College. –Sommarlov! …och vi insåg att vi verkligen är på väg hem…

Jag brukar tycka att skolavslutningar är genom-tråkiga men det var inte denna. 😉 Vi hade en avslutning i riktig ”Hillsong-anda”; fartfylld lovsång, stark undervisning, proffsig underhållning, många skratt och Jesus. Andreas var lite sorgsen efteråt men jag var bara glad. Jag har nog inte fattat att det är slut… Jag gör väl som jag brukar; gråter när planet lyfter.

GraduationGraduation 29/11 2005

Igår hade vi ”Graduation Dinner” och då skulle man vara klädd för bal, nästan, och springa runt och bli fotograferad med alla tänkbara. Under middagen fick vi lyssna på sång av Paula, från årets Australian Idol, och många roliga skämt av Phil Dooley och Scott ”Sanga” Samways. Här nedanför finns lite av de bilder som togs under kvällen…

Grad-dinner