Sista skoldagen

Igår var det sista skoldagen i Crestwood Public School för våra barn. Skolåret slutar inte ännu på två veckor men vi ville att de skulle hinna vara lediga innan vi kommer hem… De fick sina betyg och alla tre hade klarat sig helt bra. Jag är imponerad, måste jag säga, av att de klarat det så pass bra på ett främmande språk. Emil var ju bara 4.5 år när han började skolan också… 🙂

Emil har nog inte fattat att han inte ska tillbaka hit, Elias är ivrig att komma hem till Finland där det ”inte är så varmt” och Elin vill hem men samtidigt tillbaka hit. Vi måste försöka hitta sätt för barnen att bevara sin engelska. När Elin talar engelska så är det helt otroligt bra engelska och man hör ingen brytning alls. Hon är ”en riktigt Aussie”. Fast bara när det gäller språket. 🙂

barnen i skoluniformBarnen i skoluniformer sista skoldagen.
Elias och Emil har de vanliga uniformerna
och Elin har sin sportuniform.