Hett!

Idag har vi haft 37,6°C i skuggan… Och jag har suttit ca 3,5 h i bil utan luftkonditionering. Det har gått åt mycket dricka, kan jag tala om. Jag tror fortfarande att det ska kännas svalare när man kör med öppna fönster och det fläktar rejält, men nej. Idag kändes det som att någon hade blåst på mig med en hårfön. 🙂

Vi håller på och tömmer huset och packar. Mitt i allt detta hade vi bjudit gäster också, men vi skulle väl inte vara vi om inte allt händer på en gång… 😉 Fabio och Maria, som bor i Melbourne, har kommit hit och hade med sig Stefan Norrgård och Patrik Buss, som är på besök från Finland (Helsingfors). Fabio, som är pilot, flög upp hela gänget i en liten Cessna (?) till ett ställe som heter Camden. Jag hämtade dem sen från Camden med vår lyxiga bil.

Elias sa häromdagen att ”det är nog bra att vi far hem till Finland snart där det inte e så varmt”. Ha det gott i kylan..! Ni kan ju alltid trösta er med att ni har skönare temperaturer inomhus på nätterna -här är det ca 35. Vi ses snart. Blessings!