En vecka kvar

Kan inte fatta att vi bara har en vecka kvar i sommar-Sydney… Känns som att det är så mycket jag skulle vilja hinna med ännu innan vi far iväg. Men det är väl alltid så, kanske…

Igår hade vi i alla fall en skön dag inne i city, en välbehövd paus från flyttstressen. Fabio, Maria, Patrik och Stefan hade inte varit i Sydney tidigare så vi bestämde oss för att följa med dem in till city och ”visa dem runt” lite så att vi samtidigt skulle få tid att umgås. Det var en solig och skön dag, helt perfekt väder (inte för varmt) och vi hann med de viktigaste sevärdheterna; Operahuset, Harbour Bridge och ”flygande rävar” i Botanic Garden… 😉

Nu på morgonen for de iväg igen. För att hinna landa i Melbourne före det blir mörkt måste de lyfta från flygplatsen i Camden vid tiotiden.

bildfranstanMaria, Fabio, Stefan och Patrik/ Emil på Fabios axlar/ Maria och Fabio

I kväll far Miko till Finland också, en hel vecka före oss… Han flyger från Sydney tillsammans med sin bror, Daniel, och kompisen Jan. Men Miko ska ju tillbaka hit nästa år, så det är ju inget riktigt uppbrott för honom. 🙂