Julfest och thongs

Miko for hem till Finland igår och borde väl vara hemma vid det här laget… Elin uttryckte saknaden genom att påpeka att det finns ingen här att visa det hon fått.

Idag var vi på den sista gudstjänsten vid Hillsong innan vi far hem till Finland. Det är grymt svårt att fatta att det är så… Barnen har några favoriter bland barnledarna som det blir extra svårt att skiljas från. Nathan är en av dem, så honom sa de hejdå till idag.

Barnen med NathanBarnen tillsammans med Nathan

Nu på kvällen var vi till Hillsong inne i city. Vi ville hinna uppleva ”jul-showen” innan vi åker hem och de har den en vecka tidigare där. Det var en upplevelse med mycket dans kombinerat med traditionella julsånger och en lite annorlunda jultablå med livs levande åsna, får och kameler… 🙂 Det är nog lite udda att vara på julfest iklädd jeans, linne och thongs (strandsandaler)… Bjällerklang och sommarväder funkar inte riktigt som kombination i min värld. 😉

Christmas