Sista dagarna

”Real men love Jesus” står det på en dekal som vi köpte idag… Vi brukar inte köpa dekaler att ha på bilen (eller nå’n annanstans heller för den delen) men denna gillade jag skarpt. En man som älskar Jesus tar tid med Gud och när man gör det blir man mer och mer Kristuslik… och vad är bättre än det. Bästa köpet jag/vi gjorde var dock Kirk Franklins nya cd ”Hero”. 🙂

Iiik! Vi har bara imorgon och halva lördagen kvar innan vi far härifrån..! Vi ser fram emot att komma hem, men det är onekligen konstigt att tänka på att vi inte kan fara hit igen sen när vi vill… Otroligt så många människor jag skulle vilja hinna med innan jag far härifrån, men det är bara att inse att det inte går att träffa alla. Denna vecka har varit hysterisk med packande och städande, men nu har vi i alla fall haft slutinspektionen på huset, så det behöver vi inte fundera på mer.

Ja, just det; vi bor inte i vårt hus längre… Våra vänner Olav och Anna-Grete, från Norge, har generöst nog lånat ut sitt hus till oss så länge de är på semester. Så nu har vi simbassäng, tennisbana, trådlöst bredband, grill… Underbart! Inte för att vi hinner använda oss av lyxen så mycket, men ändå. 🙂

Mitt i allt annat så lyckades Emil klämma stortån under dörren till toaletten idag. Det såg helt hemskt och djupt ut så vi for in till närmaste ”hälsocentral” för att kolla upp det, men det behövdes inte sys i alla fall… Stackars lill-gulle. Men efter vi varit hos doktorn har han nästan inte klagat alls. Det blir inget simmande för honom de närmaste dagarna.