• Adam •

Adam är en svensk kille som vi lärde känna vid Hillsong. Jag måste bara presentera honom för er, eftersom han var en av de som gick rakt in i våra hjärtan.

Först när vi kom till Hillsong och barnen inte kunde någon engelska, och skulle vara på Hillsong Kids under mötena, så blev Adam deras trygghet. Adam (och en polsk/ svensk/ australiensisk tjej, som faktiskt heter Eva) tog hand om dem, tolkade åt dem och fick dem att känna sig som hemma. Ganska snart hade vi honom hemma hos oss på fika och pratstunder och det var skönt… Barnen hade förstås lite svårt att fatta att han kunde vara hemma hos oss utan att ha hela uppmärksamheten på dem. Vi och barnen fick ”slåss” om honom. 😉

Eftersom Adam är glad jämt och har en sådan energi, så tänkte jag till en början att ”det kan ju inte vara riktigt äkta” och ”det går snart över”. Pinsamt men sant -jag tänkte så. Men så var det inte… Han är bara sådan; en lycklig man som älskar Jesus och människorna han möter. 🙂

Ett exempel på hur mycket Adam betydde för oss får man genom Emil som en dag sa: ”Mamma, kan vi inte få gå till Adam? Älskade, älskade Adam…!” Adam var också den som Elin hade svårast att säga hejdå till.

Vi saknar dig. Hoppas vi ses snart igen!

Thumb6
Barnen med sin älskade Adam