Oj, vad en vecka går fort…

…och det här är lite som hänt sedan sist:

Barnen har börjat skolan, i Nykarleby, och är nu inne på sin andra vecka. Vi kör dem dit varje dag men det är det värt. De trivs med sina gamla kompisar och allt fungerade från dag 1.

Carina har varit här och hälsat på. Mathias (hennes man) och Benjamin (hennes son) var snälla nog att släppa iväg henne från Helsingfors och låta oss ha henne här några dagar… 😉 Vi har suttit och druckit té och varit ute och gått och tittat på Friends och skrattat och talat om allt möjligt och ätit gott och… pratat lite till. På lördagen var vi på Elevate (och det var kul!), för jag skulle predika, och på söndagen var vi på möte i Kvevlax, för jag skulle sjunga när Camilla ledde lovsången… men förutom det har vi bara slappat och umgåtts. Vi har haft det jättebra. Jag trivs bra med Carina… men vi är skrämmande lika varandra. 🙂

I morgon kommer Emma och Ellen hit och ska stanna några dagar… Elin, Elias och Emil ser så mycket fram emot att få ha ”sina systrar” här. 🙂

Nu har jag skrivit lite kort bara för att ni ska veta att jag lever och att jag kommer ihåg min blogg. Skriver lite mer och lite vettigare saker så fort jag har tid och ork.

Ha en underbar dag! 🙂

Maria