Kungens barn!

Ibland är mina barn hysteriskt roliga… För några dagar sedan sa Emil: ”Mamma, jag tycker så mycket om att gosa med dig! Speciellt med dina armar. Du luktar så gott! Kanske det är för att du håller dig ren hela tiden..?” Ja… kanske det. 😀

Emils prat om att ”gosa” är ett av hans uttryck för hur mycket han älskar sin mamma och han är ibland så otroligt fascinerad av mig så det bara strålar av beundran och kärlek ur hans ögon. Och det är ju som det ska i en femårings liv -mamma är det bästa som finns. Jag började tänka på att en sån kärlek vill jag få till Gud, till min himmelske pappa..! En innerlig, hängiven kärlek och total beundran till Honom. Jag är ju bara en ”vanlig” jordisk mamma, men jag -vi- är ju Den Högste Kungens barn! Jag har all orsak att älska och beundra honom så mycket mer än mina barn älskar och beundrar mig…

Jag blir mer och mer fascinerad av att vi är Kungens barn. Tanken är egentligen svindlande… Min pappa är Kung! Min pappa har allt guld och silver i världen! Plötsligt är jag rik -på riktigt. Tänk att vi redan har allt i honom..! Vi behöver bara förstå och tro på vem vi är. Tänk nu om en kungason eller -dotter inte vet att hans/hennes pappa är kung… då kommer de ju inte att bete sig som kungens barn heller. Tänk om du tror att du är fattig fast du egentligen är rik… det gör ju helt säkert att du tänker på ett annat sätt, eller hur? Tänk om du inte förstår att du har all makt i världen bakom dig när du stöter på problem… det ändrar på din inställning och ditt handlande i den situationen. Du kryper ihop istället för att räta på ryggen och vara helt trygg. Därför är det viktigt att veta vem man är. 🙂

Någon dag ska jag göra T-shirts bl.a. med texterna ”Min pappa är Kung” och ”Yes I am a princess!”… bara för att påminna mig själv och andra. 😉

Två av Kungens döttrar
Två av Kungens döttrar…