Första månaden i kölden

Jag måste ju bara skriva nå’t nu… det är ju sista chansen för januari månad… 🙂

För några dagar sedan hade vi varit hemma i Finland en månad. Vi stortrivs fortfarande med huset vi får bo i så det kommer antagligen inte att ändras. När vi hade -25°C i Jakobstad så tänkte jag nog att ”hur kan man vara så dum så att man utsätter sig för att bo i den här kölden?!?”… men annars känns vintern helt okej.
Idag fick Andreas reda på att vårt flyttgods -en trälåda (1.5m x 0.5m x 0.6m) som är på väg med båt från Sydney till Helsingfors- inte kan räknas som flyttgods eftersom vi inte var utomlands i över ett år… Så nu måste vi betala tull på den. Ups. Sån’t borde man veta att man ska ta reda på innan man åker nå’nstans.

Jag läste en intressant grej på crossnet om ipod och nå’n typ som gjort en ”ipod-teologi”… Skulle vara kul att höra vad han har att säga. Det kan vara helt ”vrickat” men det kan ju också hända att det är väldigt smart.
Han verkade vara entusiastisk i alla fall. 😉
Kolla in det om du är intresserad:

ipod-teologi
crossnet