Oj, glömde…

Jag hade tänkt skriva om det som snurrat i mitt huvud mycket på sistone… Det är en mening ur en sång på Hillsongs senaste Kidsong-dvd:
”Giant fears are very small when all you see is God!”

Hur sant är det?!? Man behöver ha rätt perspektiv på saker, verkligen. Det är så lätt ibland att stirra sig blind på det jobbiga man är i, att låta alla rädslor ”krypa på en”. Men när man ser på Gud och bara på honom så blir det liksom ”fade out -effekt” på alla orosmoln. 🙂

En vecka tills jag ska till Åre! Underbart! Det ska bli skönt att få åka där igen. Längsta backen är nånting på 6 km. 😀

I helgen ska vi ut och resa med familjen, första gången sedan vi flyttade tillbaka från Australien (förutom Mvv i Närpes förstås, men det räknas inte riktigt). Den här gången ska vi ända till… Borgå! Vi kanske ses där? 🙂

Vet ni förresten att Gud t.o.m. bryr sig om hår..? Det, ni… Men det tar vi en annan gång. 🙂