Snabbrapport från Åre

Nu är vi här, halva veckan har gått… Vi har haft bra väder, kanske lite i kallaste laget. Jag fick bihåleinflammation innan vi åkte iväg så det passar sig inte riktigt att susa ner för backarna i den här kölden. Testade lite igår, men det var verkligen kallt. Jag har haft det bra ändå. Första dagen åkte inte Tomppi heller så vi hängde nere i byn hela dagen.

Gården vi bor på är riktigt trevlig. Den ligger kanske lite väl långt från Åreskutan (30 km) men det har inte varit nå’t problem. De har Islandshästar här och det gillar jag (har faktiskt haft en själv). Idag följde jag inte med till backen eftersom jag ändå inte skulle åka (17 grader kallt) och så lovade jag att hjälpa till med hästarna. Tomppi lovade att jag fick låna hans dator och de har trådlöst nätverk här så då kunde jag passa på och skriva lite. 🙂
Ha det gott! Vi hörs och ses.