Off to Italy

Italiens flagga

Imorgon flyger jag till Rom..! Underbart. Jag ska fotografera mina egna projekt och skriva några artiklar till olika tidningar. Jag får Ulrika med mig på resan som sällskap och ”fotoassistent”. Hon for dit redan idag. Stressen före avfärden har varit… ja, jobbig. Men jag ville ändå skriva lite kort och berätta vad som händer. Jag vet ju inte hur mycket jag har möjlighet att skriva när jag är där.

Jag är så fascinerad av hur Gud banar väg och öppnar dörrar och bekräftar det som han lagt på ens hjärta! Jag trodde ett tag att det bara var mina egna tankar och min egen längtan att få röra på mig som gjorde att jag ville iväg (jag har planerat att åka sedan oktober, när vi ännu var i Australien) och var därför faktiskt på väg att strunta i det hela… Guds ledning fungerar så naturligt när vi lever med honom och vill följa honom… Han ger oss tankar och drömmar, Han ger oss längtan att göra saker. Som så ofta när jag ger upp något som jag gärna vill -och som jag från början har trott att har varit något Gud sagt att jag ska göra- så ger han det tillbaka. Dessutom är det bättre efteråt -nu får jag dessutom åka till Prag några dagar på hemvägen och träffa familjen Makovická!

Jag känner ingen i Rom, men jag har fått kontakt med en kvinna som är lovsångsledare i en församling (jag skrev till hennes pappa, som är pastor, för jag hittade hans email adress på internet…) och som jag ser fram emot att lära känna! Hon har ordnat husrum och guide åt oss under vår tid i Rom. Tänk vad otroligt underbart att det att vi båda älskar Jesus gör oss till systrar fast vi aldrig sett varann..!!! Gud är helt ofattbart stor och mäktig och hans kärlek går genom allt och över allt!

De senaste dagarna har dessa meningar sjungit i mig, om och om igen:

”… All I can do is fall down on my knees and cry, holy, holy, holy.
All I can do is fall down on my knees and cry, and cry holy, holy, holy.
You are holy.” (från ”Cry Holy”/Salvador)

Var välsignad!

Jag