Underbara sommar!

Jag tror inte att jag någonsin älskat sommaren mer än jag gör nu… (Trots att det lär vara en ovanligt myggrik sommar.) Igår firade vi Emil ute vid Bådan i Monäs och det var härligt att få vara där ute en hel dag med en massa släktingar, vänner och bekanta. Barnen var i, eller åtminstone vid, vattnet mer eller mindre hela dagen. Det verkade som om flotten var favoriten. Vi fick också högklassig underhållning (som dessutom var nästan lite väl spännande) när mina bröder skulle åka båt efter sin ”kite”. Den slet sig och försökte ta med sig båten på en flygtur…

Bilder från bröllopet -Elnas och Christophers- finns ute i mitt galleri. Du hittar dem här. Jag var inte fotografen på detta bröllop (och det var ovant men jätteskönt att bara få vara med) så jag tog mest bilder från den plats där jag råkade sitta. Det var ett vackert, mysigt och trevligt bröllop med underbar sång, otroligt god mat och sköna människor. Och hur ofta kan man säga ”vi ses i Sydney” till ett brudpar när man åker hem från ett bröllop..?!? 😉

Sommar