Liten hälsning, bara

Klockan är lite före åtta på morgonen och jag är klarvaken. Det är över en timme innan vi ska iväg någonstans så nu passar jag på och skriver en hälsning från Sydney, Australien… Känns som att jag gjort det förr. Men nu är omständigheterna helt andra.

Hillsong Conference 2006 var otroligt bra! Träffande undervisning, bra atmosfär, tjänstvilliga människor (4500 volontärer), härlig lovsång… Allt löpte smidigt trots 32000 delegater och extra gäster som strömmade till för kvällsmötena.

Helgen före och helgen efter konferensen var vi på möten vid Hillsong. Hade nästan ”glömt” hur det är att vara här. Det är konstigt att vara här med vänner från Finland… Känns som att två världar kolliderar. Men det är ingen ”dålig smäll” utan det känns som en verklig förmån att få vara här med dem. Lite overkligt, bara. Det är ett helt ”flippat” gäng, det här. Vi kan ha roligt åt precis vad som helst (oftast åt oss själva), när som helst.

Igår turistade vi i Blue Mountains och idag ska vi in till City och kolla in bl.a. Operahuset. 🙂

Elin, Elias och Emil -jag (och pappa) längtar efter er!!! Älskar er så mycket! Vi ses snart. 🙂

Blessings.