Sydney with friends

Vi är hemma igen efter Australien-resan… Om ni vill se mina bilder från vår resa så kan ni göra det här. Jag vet ärligt talat inte var jag ska börja. Jag får väl helt enkelt ta det först som ”ligger överst”:

Underbara Människor

Ett helt gäng (11 personer med mig inräknad) starka personligheter bodde under samma tak i två och en halv vecka och det första som kommer till mig när jag tänker på dem är ”underbara människor”! Vi hade hysteriskt roligt, nästan jämt (tro mig när jag säger att vad som helst kan bli roligt med det här gänget). Det kan ju bero på konstant sömnbrist under resan… Fast i så fall har vi ju alltid det, så det teorin håller inte. Min upplevelse är att alla kompletterade varann väldigt bra, i allt. Aarne ska åka tillbaka i januari. Han ska gå på Hillsong College. Good on ya’, Aarne!

Vi träffade en hel del andra underbara människor i Sydney också, bl.a. mina släktingar, familjen Sandberg (det är deras hus vi bor i), på konferensen -som planerat- och sedan lite efteråt också. Vi var på Hillsong Filipino Extension Service och fick träffa alla härliga människor där. Vi umgicks en del med Joanne (min ”lillasyster”, pastor Pat Garcias dotter). Vi var också på Scandinavian Connect Group -alla från scandinavien (dit räknas också Finland och Island) som går på Hillsong College- och fick träffa gänget där… Det var svårt för mig och Andreas att hinna med att träffa alla kära vänner i Sydney, och jag har kommit på flera nu i efterhand som jag borde ha tagit kontakt med… men man kan inte hinna med allt. Tyvärr.

Hillsong Conference

Ja. Bra. 32000 delegater -från 60 olika länder och från alla samfund och kyrkor- och 4500 voluntärer… Inte undra på att vi bev bekymrade när Jonas ”var försvunnen”. 😉

Reinhard Bonnke får mig alltid att vilja fara hem. När han talar så känner jag att jag inte klarar av att sitta still, jag måste hem och ”börja göra nå’t”. Israel Houghton -som förövrigt inte uttalas ”hjuuton” utan ”haotån” (ni måste ju bara beundra min fonetiska skrift)- och New Breed fick mig att vilja stanna. Nä, men allvarligt… Undervisningen, lovsången och genomförandet av konferensen var högklassig, som vanligt, och faktiskt bättre än förra året… som vanligt.

Turister

Vi ”lekte turister” (vilket vi ju förstås var) hela veckan efter konferensen. Vi var till Blue Mountains, Botanic Garden, Operahuset, Circular Quey, Manly, Darling Harbour, Judiska Museét, Paddys Markets, The Rocks… Vi ”upptäckte” (Joanne ville att vi skulle komma, hon arbetade där) världens mest underbara kaffehus; Max Brenner! Oj, oj, oj. Ville ha med det hem.

På vägen till Sydney så väntade vi 12 h i London och sov en natt på flyget till Shanghai. I Shanghai var det en väntetid på 6 h och sedan en natt till på flyget innan vi var framme i Sydney. På vägen hem var flyget från Sydney försenat med ca 5 h innan vi kom iväg. Så vi fick vila på ett hotell en bit från flygplatsen. Vi kom fram till Shanghai vid ca tre på natten och skulle åka ut till flyget igen kl 11 på förmiddagen. Vi hann i alla fall se oss omkring lite… Väl framme i London (ca halv nio på kvällen) hade vi ingenstans att sova trots att vi trodde att vi hade det innan vi for iväg till Sydney. Så det blev en natt på Heathrow. T.o.m. sån’t kan bli roligt med ett gäng som det här..!

Alla ni som missade det: ni borde ha fått vara med… Men nu får ni vänta på filmen. 🙂

Fina, IB, Andreas F, Elna, Christopher, Tatjana, Sofia, Jonas och Aarne; ni är helt supersköna, allihop!!! Det är en förmån att få kalla er vänner. Love you.

Rice and noodles, anyone? 🙂

Austraalien-gänget