Redan slutet av oktober..?!?

Helt otroligt. Snart är det november. Det regnar och regnar… och är mörkt… men ovanligt varmt. Hösten är här på riktigt nu. Gillar inte regnet men det är skönt att få sitta inomhus och mysa. 🙂

Idag har jag längtat till Australien. Eller egentligen har jag gjort det sedan i fredags på morgonen då min kompis Debbie ringde mig från Sydney. Det blev bara lite värre idag då jag tittade på två undervisnings-dvd:n från Hillsong. Men missförstå mig inte; jag är precis där jag ska vara just nu! Saknar vännerna, bara. 🙂

Det har hänt mycket igen… I början av oktober (2-8.10) hade vi gäster, Luca och Alessandra, från Italien. Det var så härligt att ha dem här! De blev förälskade Finland redan när vi körde ut på Ring III:an då jag hämtade dem från flyget… Vi ”turistade” tillsammans i både Borgå och Helsingfors på dagarna, slappade och hade det skönt på kvällarna och de medverkade också på ungdomssamlingen i Missian på fredagen. Luca predikade väldigt bra och Alessandra ledde lovsången i ”eftermötet”. Ale fick kommentarer som ”hon är ju som en Andreas Forsberg” då hon suttit vid pianot… och alla som känner till Andreas och hur det brukar vara med honom vid pianot i lovsången vet att det är en komplimang som heter duga. 😉

Andreas och barnen har varit uppe i Österbotten i helgen och jag har varit hemma i Borgå och haft fullt program. Andreas hade varit i Pingstkyrkan i Nkby och hört Jakob predika… (Tack, Jakob! I feel blessed and honoured.) Jag hade Camilla, Samuel, Jappe och Mattis (brorsan) ”som sällskap” här. Thanks, you guys, for good company and all your hard work! 🙂

För alla er som hört mig säga ”Har du problem?!?” eller ”Du har ju hela helgen på dig!” men inte sett reklamen; här kan ni se den. Välj ”Reklamfilmer”, ”Svenska” och sedan ”Lotto-reklamen”… (Tack för länken, Dick!) 🙂 Enjoy.