Ledarkonferens

Jag har varit på Global Leadership Summit i Helsingfors igår och idag… Det har varit suveränt bra!!! … och jag brukar ändå tycka att jag brukar vara kräsen då det gäller ledarskapsundervisning efter att ha studerat ledarskap ett år på heltid. 😉 Jag önskar bara att jag hade kunnat ana hur bra det skulle bli, så att jag hade kunnat berätta om det för andra ledare och försökt få med fler..! Men nu vet jag, så jag säger detta med eftertryck: om du är ledare i någon församling, reservera tid för konferensen nästa år!!! Du ångrar det inte… (Jag vet inte tidpunkten ännu, men jag meddelar sedan.)

Det jobbiga med de här dagarna är att det ”rör om” så otroligt… eller rättare sagt; Gud tog och började bearbeta vissa saker i mitt liv och det är inte bara skönt. (Man ska nog ha varit nästan död, bokstavligt talat, för att inte bli berörd och för att ens inre inte ska börja förändras efter dagar som dessa.) Nu sitter jag hemma och Gud bara rör om… Så nu ska jag sluta skriva och försöka lyssna in vad han försöker säga… 🙂

Blessings.

Hesa