Födelsedagar och andra ”happenings”

November är en ”smått hysterisk” månad… Jag och alla mina tre bröder fyller 7:e, 8:e, 10:e och 13:e denna månad (grattis till oss 😉 ), vår farmor fyller 9:e och däremellan brukar det vara farsdag. Dessutom verkar det som att det alltid är ”fullt ös” i församlingarna när man hunnit så här långt in på hösten/vintern… 🙂

Jag var i Österbotten de första dagarna den här månaden. Jag hade semester. Det var skönt. Jag fick en chans att umgås med släkt och vänner och bara ”vila”. (Man kan vila på många olika sätt, också genom att göra en hel del energigivande saker…) Underbart! 🙂

Vi hade Musikcafé i Missionskyrkan, här i Borgå, i fredags. Det var ett försök som föll väl ut. Mikael Svarvar var kvällens artist och som väntat var hans framträdande högklassigt..! Mikael gav också en konsert i församlingshemmet på lördag kväll och medverkade i gudstjänsten i Missionskyrkan nu på förmiddagen.

Du e bäst, Milke! 😉 Tack för allt! (Och tack -Anna-Pia, Wilma, Ella och Otto- för att vi fick låna pappa, också på farsdag..!) 🙂

Musikcafe
Musikcafé i Missionskyrkan.