Team Borgå goes Italy

Karta1 maj bär det av till Rom… Härligt! Vi ska samarbeta med en församling -Assemblea Cristiana Evangelica- och med en missionsorganisation –CITA Italy (Cristo e la risposta eller Christ is the Answer =Kristus är svaret). Vi kommer bl.a. att sjunga och medverka på olika sätt i möten (i CITAs mötestält), vara ute med CITAs team på gatorna och medverka i gudstjänst i församlingen (ACE). Luca och Alessandra Solimeno är våra värdar i Rom, tillsammans med Sue och Clark Slone (ledare för CITA-teamet), och de har redan planerat en hel del för oss. Jag vet att Gud har förberett den här resan och att han vill göra mycket i oss och genom oss under den. Jag har stora förväntningar på vad han tänker göra…!

Teamet består av: Samuel Eklund, Andreas Forsberg, Dick Gustafsson, Emilia Hytönen, Petter Kohonen, Tatjana Kuivas, Elna och Christopher Romberg, Julia Smeds och Elin Åsvik (inte bara Borgåbor, som ni ser). Be gärna för oss!!! Du som får det (att be för teamet) på hjärtat; skicka din email adress till mig (maria@tillvaro.net) så ger jag mera info om resan och berättar vad vi speciellt vill att du ber för. 🙂

Luca,Alessandra
Luca och Alessandra Solimeno utanför Missionskyrkan i Borgå