Snart..!

Bara en vecka tills vi åker iväg till Italien! Jag pratade nyss med Alessandra i telefon och hon sa att de har sommar där och att det var hett… (Och det säger alltså hon som hade jacka och långärmat på sig då jag hade kortärm förra året då jag var där i maj… Då är det verkligen hett.) Underbart! Can’t wait. 🙂

Jag chattade med Eric V tidigare också och han undrade om jag tänker skriva ”updates” under resan (och andra resor som kommer senare)… Jag ska försöka göra det. Kanske jag lyckas hitta nät någonstans.

Imorgon ska jag ta paus i mitt layout-jobb och hämta upp en av mina vänner, en sydamerikan, på Vanda flygplats och sjutsa in honom till Hesa centrum. Vi får möjlighet att umgås några timmar och det ser jag mycket fram emot. Egentligen ”har jag inte tid” men när det gäller vänner man sällan träffar är det inte svårt att prioritera dem, tycker jag. Vänner borde alltid vara lätt att prioritera. 🙂