Längtan till andra länder

Åååhh…! Det finns hur många intressanta länder som helst där ute…!!! Och i varenda ett av dem finns en massa människor som behöver Jesus, människor som inte har mött honom ännu. Ingen nyhet, jag vet… men jag håller på att gå sönder av längtan efter att ”reach the Nations”! Men jag måste ju göra det jag kan där jag är… ja… leva, helt enkelt.

Hittills i mitt liv har jag besökt 17 länder (om man räknar med det kära hemlandet och om man inte räknar länder där jag bara varit på flygfältet). Bara en liten del av världens alla länder, skulle gärna besöka många fler… Naturligtvis är ju inte antalet länder viktigt. I varje land jag har besökt har Gud lärt mig något och ”kopplat ihop mig” med människor. Det viktiga för mig är att jag är där jag ska vara och gör det jag ska göra just nu. Listan på länder jag skulle vilja till är dock längre än den med länder jag varit till. 🙂

Finland Sverige Norge UK Estland Ryssland Tyskland Danmark Frankrike Lettland Litauen Polen Tjeckien Australien Nederländerna Italien Kina
Här är länderna jag varit till, i den ordning jag varit där. Tre av dem har jag bott i (Finland, Sverige och Australien). Ifall nå’n skulle vara intresserad. 🙂