Konferensen på Åland

Missionskyrkan i Finland hade konferens i Mariehamn på Åland 7-10 juni. Jag var där med barnen (Andreas jobbade) och hade, för ovanlighetens skull, ingen direkt uppgift. Eller, jo… jag skulle, som alla andra pastorer, finnas till hands för samtal och förbön… och så skulle jag och Fina sjunga några sånger på cafékvällen. Men det var allt. 🙂

Niklas Piensoho (föreståndare för Filadelfiakyrkan i Stockholm) var talare på konferensen (och gjorde det jättebra!). Elna Romberg ledde lovsången tillsammans med sitt Karis-team (och gjorde det jättebra! 😉 ). Både Niklas och lovsångsteamet fick alldeles för lite utrymme i kvällsmötena, som ”hackades sönder” av allt möjligt annat… Annars var allt bra ordnat och löpte smidigt, boendet var bra, maten helt otroligt god, gemenskapen varm och vädret underbart soligt och hett. 🙂 Det var en lite speciell känsla att åka Viking Line med så många vänner och bekanta ombord också. 🙂

NP Niklas Piensoho