Byta vänner?

Ibland då jag pratar med någon om mina nära vänner och vad vi gjort, vad vi hittat på då vi varit tillsammans, så konstateras det att vi är ”helt crazy”… De flesta säger det som en positiv kommentar, nog, och vad kan jag säga… -Jag älskar ”flippade” (dvs generösa människor som kan bjuda på sig själva och har fantasi och är fulla med kreativitet och spontanitet och har nära till skratt) människor! Jag gillar det att vi kan umgås hur många timmar som helst utan att ha något speciellt vi behöver göra, att vi kan bara vara, prata om vad som helst, gråta när livet gör ont och att vi kan skratta åt vad som helst hur länge som helst.

Igår, då jag berättade om min dag (torsdag) som jag spenderat i Åbo tillsammans med några vänner (då det bl.a. blev ”opera” vid slottet), så var det någon som sa att jag kanske borde byta vänner… Men, nej! Inte så länge det beror på mig. 🙂

”Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.” (okänd)

Så sant, så sant. 🙂

Åbo3 Åbo4 Åbo5Åbo2 Åbo6 Åbo1Åbo10

(Bilder från Åbo, en dag tillsammans med Kris, IB, Andreas och Tatjana.)