Semester!!!

Härligt! Nu, då de flesta andra avslutar sina semestrar, börjar äntligen vår… Min man är ledig, jag är ledig (från imorgon) och barnen är fortfarande lediga och vi ska till Österbotten och ”slappa”. Vårt mål är att vara så mycket som möjligt ute på landet (vilket ju nästan lägger hela Österbotten för våra fötter) och helst vid havet (och det ger oss också många valmöjligheter). Vi ska åtminstone vara vid Tallskat (Replot) och vid Bådan (i Monäs). Sen har vi tänkt att vi ska få möjlighet att umgås med våra släktingar och vänner en hel del -dock utan stress. Jag ska umgås med Henna -som får barn vilken dag som helst- har jag tänkt, och så hoppas jag på att babyn hinner komma innan vi far ner till Nyland igen. Så, alla vänner i vårt kära Österbotten, ta kontakt med oss om ni känner för att träffas! 🙂

Ha en underbar fortsättning på sommaren, alla ni som läser detta! Njut av det som är kvar av den..!

Blessings.

kaffe