Jodå, vi är tillbaka…

… i Borgå efter vår semester i Österbotten. Andreas är tillbaka på jobbet och barnen har börjat skolan. Min ”bebis”, 7 år, har börjat ettan… för andra gången i sitt liv. Denna gång gjorde han det med stolthet i blicken och ett leende på läpparna. Annat var det då han var 4,5 år och började ettan i Australien.

Vi har haft en helt underbar semester! Skulle gärna ha fått vara två veckor till, bara. Innan vi for till Vasa så stannade vi en natt på en camping i Jämsänkoski och sov i vår bil och i tält. Det var kul, men vi hade det mycket bättre resten av semestern ändå… Vi har bott ute på Fritis (FMU:s lägergård i Sundom skärgård) och tagit en dag i taget. Vi har slappat, simmat, metat (ca 30 abborrar, några gäddor som slet sig -med krok och allt, några mörtar och några fiskar som såg ut som strömmingar), träffat folk, vilat… och bara haft det jätteskönt..!!!

Vi umgicks en del med familjen Rönnqvist, som har sin sommarstuga på en liten ö precis utanför Fritis. Våra barn och William och Hanna har hållit på och rott över till varann och haft jättekul! Freddi och Jen Åbacka har också varit där ute en del med sina döttrar. 🙂
Här är några bilder från vår semester:

Camping Fritis4 Regnbåge Fritis1 Fritis2 Fritis3 Min man Kusiner Sophie