Just nu

… har jag haft huvudvärk i flera dagar i sträck (så’n där jobbig sort som inte huvudvärkstabletterna biter på) och börjar tröttna på det.

… är min smak vad det gäller litteratur lite konstig, tycker jag själv. Jag läste nämligen ”Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät” av Paulo Coelcho och tyckte visserligen att han skriver bra men det berörde mig ”noll”… och sen sitter jag och läser ”Pauli värld och verk” -skriven av nå’n Erik Beijer i början av 70-talet- och kan knappt lägga ifrån mig boken… och den bok som bäst lyckades fånga mitt intresse under sommaren var ”Dagligt liv i antikens Grekland”. Weird, ay..?

… vill jag ha gröna skor!!! Naturligtvis är de hutlöst dyra… Jag som aldrig lagt ner mer än högst 45 € på ett par skor… so, it’s not going to happen. Såhär ser de ut:

sko Nå’n som vill ge mig ett par? Anyone?!? 😉

… skulle jag vilja fixa vårt kök. Byta ut lite hyllor och ett skåp och måla köksskåpen knallgröna… eller klarröda. 🙂 Men vi hyr ju bara, så…

… just idag… har jag varit till Helsingfors med Emil, ätit lunch med en kompis (och Emil) på Arcada, tittat på ”Lilla huset på prärien” på dvd med barnen, lagat mat, skrivit på en sång, skrivit email, pratat i telefon, druckit kaffe och skrivit på bloggen… typ. 🙂

… ser jag fram emot (och fasar för) de många projekten jag är involverad i denna höst. Ska bli kul. Och mycket jobb. Men mest kul. Skulle helst vilja ta ledigt från allt och åka iväg till Italien och stanna där med Luca, Alessandra och lilla Irene några veckor… om jag hade råd. Just nu. 🙂

… ska jag gå och lägga mig. Klokt, tycker jag själv. Och tidigt. 😉