60-årsfest i Sundom

Emil på tåget

Vi har varit i Sundom och firat svärfar, John, som har fyllt 60 år. Vi åkte tåg så resan gick betydligt snabbare än vanligt och kändes riktigt vilsam. Och barnen njöt av att kunna umgås med sina föräldrar på vägen upp istället för att sitta bakom oss då någon av oss kör… Festen var trevlig och många gäster kom från när och fjärran. Många av Andreas släktingar som vi nästan aldrig träffar annars var där. 🙂

Här är några bilder från festen:
Mattias, Henka och Sofia
Andreas’ lillebror Mattias, svåger Henrik och storasyster Sofia hade knåpat ihop texter till gamla kända sånger, och framförde dessa på festen. De gjorde det jättebra! De framförde sånger som ”Sommaren är Plussakort” (Sommaren är kort), ”Jag trivs bäst bland fria köpmän” (Öppna landskap) och ”Var är svålen?” (Var är tvålen?).

John och Birgitta
Andreas’ pappa John och mamma Birgitta.

Elin, Ellen och Emma
Elin med sina systrar, Emma och Ellen. 🙂

Elvira
Andreas’ mommo, Elvira.