Underbar Midvintervecka

Den här Midvinterveckan var en av de bästa jag har upplevt hittills (av olika orsaker)! Det är förstås svårt att hinna kolla in hur allt funkar och hur människor verkar må -annat än då det gäller ens eget ansvarsområde- då man jobbar hårt, men enligt vad jag upplevde, såg, hörde och kände så… Veckan var en blandning av allvar och fest, nöd och jubel, dans, sång, mycket Jesus, bön, bibelundervisning, gemenskap, god mat… och en massa annat. 🙂 Jag tror jag har varit på alla Midvinterveckor, utom en eller två, sedan 1993… och det upphör aldrig att fascinera mig att se vad Gud gör i människors liv under denna vecka..! Gud kan förstås göra saker (och gör det ju också) i människors vilken dag och stund som helst under året, oberoende av var man råkar vara… men det är ändå något speciellt då människor kommer med förväntan och hunger efter att möta Jesus. 🙂

Människorna i Närpes, med Lilian Lytz i spetsen, gjorde ett utomordentligt jobb -och lite till- för att ta hand om oss! Tusen tack!!! Ni gjorde långt mer än vi kunnat begära.. Vi kände oss mycket väl mottagna! 🙂

Jag hade hela familjen med mig och vi stortrivdes allihop. Min enda frustration är att jag inte hinner med min familj och mina vänner då jag är på MVV (och det är likadant för all som jobbar där, alla som har ett stort ansvarsområde).. Jag hade så gärna velat ta tid med speciellt alla er som jag ser så sällan, ni som kom dit för en eller ett par dagar… *suck* Jag vet ju om det, men ändå vill jag så gärna och tycker att jag borde kunna hinna… Men, nej.

Jag vill visa några bilder från veckan:

Stefan Lov Ingmar Ronn
Stefan Löv (bilden till vänster) och Buck Hudson var huvudtalare på årets Midvintervecka. Andra talare var bl.a. Ingmar Rönn (bilden till höger). Ni gjorde det jättebra!!! 🙂 Tack för er lyhördhet och ödmjukhet..!

Teamet 3 Teamet 1 Teamet 4 Teamet 6 jag Teamet 2
Mitt härliga lovsångsteam! Teamet bestod av: Isabella Ström (som ledde teamet tillsammans med mig), Mattias Björkholm (piano), Marcus Björkholm (trummor), Dick Gustafsson (bas), Jocke Palmén (gitarr), Petter Kohonen (sax, sång, gitarr), Samuel Eklund (sång, piano), Sarah Räikkönen (sång), Mallu Paasonen (sång), Trine Westbrook (sång, körledning), Adrian Westbrook (sång, gitarr, körledning) och Tatjana Kuivas (trummor) -som hade lovat ställa upp på nyårsafton då Macko inte kunde vara på plats. Tack älskade vänner! Ni är helt underbara! Det var en förmån att få tjäna Gud tillsammans med er… Tack för er otroliga tjänarattityd, kärlek och ödmjukhet!

DansarnaJulias dansande tjejer…

Lower, lower… och ”ice breaker -gänget” going lower …

Breakdance… breakdance med Mikey och Raimo…

Slashdance.. och ”slashdance” med Filip och Bjarne! 🙂 (Bjarne och Filip, ni är underbara!!! We love you..!)

gottnyttar 3 gottnyttar 2 gottnyttar 1
Gott Nytt År!!! 😀