Valborgsmässoafton

Jag kan inte fatta att det bara är en månad kvar till juni…! Och idag, 9.30, då jag kollade hur varmt det var så var det 15,3°C i skuggan..! Helt otroligt… skönt! 🙂

Vi hade besök av Juho på lördagen. Det var så härligt att ha honom här, om än bara för några timmar. Vi ses alldeles för sällan med tanke på att han bor i Helsingfors… Han lovade att komma snart igen och att ta med sig Riikka nästa gång. 🙂

Juho

Jag och min man var på (barnfri) fest i lördags på kvällen. Det var kul att komma sig ut tillsammans, utan barn. Det händer inte så ofta. Jag hade med mig kameran, tänkte att jag skulle komma mig för att ta några bilder, men det blev inte mycket av det… Jag tog några både ute och inne (och min man fotograferade mig), men det var bara de jag tog ute på balkongen som jag gillade. Fotografen hade ledigt. Men så är det oftast nu för tiden; antingen har jag inte med mig kameran alls (eller har med den men använder den inte) eller så går jag in i fotograferandet totalt och ”är på jobb”. Det var helt underbart skönt att stå ute på balkongen mitt i natten! Det kändes som en sommarnatt. 🙂

Myrbacka Fönster mot festen Jag

Igår var jag på lunch vid Ungdomsvåningen (i församlingshemmet) med ungdomsledarna och en av prästerna i Lutherska kyrkan. Det var trevligt. Vi hade bokat in det för en månad sedan för att vara säkra på att alla skulle ha ledigt. God mat, trevligt sällskap. 🙂

Mina söner spelar fotboll i Futura ’98 och Futura ’00 (Alltså, come on! Jag har två söner som tränar fotboll… 2-3 ggr i veckan!!! Vem hade trott det…)… Igår skulle lagen fotograferas. De var ganska gulliga i sina fotbollskläder… 🙂 Kortet här nedanför är på Emil och hans kompisar.

Emil, Adam och Walter

Ikväll ska vi bara slappa med familjen. Det blir skönt. 🙂