Några bilder från maj månad

Jag har inte skrivit så mycket den här månaden fast det hänt mycket… Här kommer i alla fall lite bilder och medföljande förklaringar. 🙂

Havet Andreas3 Andreas2 Andreas Maria Maria2

Jag och Andreas var på kryssning till Stockholm i mitten av maj. Det var härligt att få tid med varann och bara vara..!!! Jag menar, vad gör man egentligen på en båt… annat än umgås och pratar. (Tack för hjälpen än en gång, Isabella och Julia!) 🙂 Vi fotograferade inte just något annat än varann, heller…

Kören Maria dirigerar mera kör Ch och Ellu

Vi var med Missian Gospel Choir i Billnäs och sjöng i ”Templet”. Det var kul. 🙂 Här är några bilder från det tillfället. På första bilden dirigerar Elna kören och IB sjunger solo, på den andra ser ni hur rolig jag ser ut då jag dirigerar, på den tredje bilden ser ni mera kör och på den sista är det Christopher och Ellu som sjunger duett.

Tuffa killar Alla barnen Zac och Christer

Hm… ja, här fortsätter bilderna från Billnäs… Detta är utanför kyrkan. På första bilden ser ni tre stiliga, ”tuffa” killar (William, Elias och Emil), på den andra bilden finns så gott som alla barn som var där och på den tredje ser ni… tja… två stiliga, ”tuffa” killar till: Zac och Christer. 🙂

Elin rider Elin och hästen

Elin gillar att rida. Precis som jag gjorde, fast jag var bara 8 då jag började. Hon verkar vara duktig. Hon har nyss börjat och rider så ofta vi bara har råd med det. Helt vansinnigt så dyrt det kan vara..! (Foto: Andreas)

Anton Corbijn

Jag var på vernissage tillsammans med Juho, Linus, Jocke och Ninnu. Konstnären heter Anton Corbijn och är fotograf och regissör. Han har arbetat med många kända musiker… bl.a. U2. Det var jättekul att få vara på vernissaget. Begåvad och till synes trevlig och avslappnad typ, den där Anton.. 🙂

Samuel Yalida Samuel dansar

Samuel Yaldia från Burkina Faso besökte Borgå. Han talade på ”Löftet om liv”-konferenssen. Han var en härlig typ! Jordnära, positiv, kärleksfull och uppmuntrande. Förutom att han predikade och bad så sjöng han för oss franska (som är det officiella språket i B F) och dansade samtidigt. 🙂

Jouko Grillfest Sami och Jouko Igelkott Jag och IB Katri, Saara och IB

Jouko fyllde år och bjöd på grillfest. Det var samtidigt en avskedsfest för Samuel som skulle åka tillbaka nästa morgon. Bild 1; Jouko, bild 2; hela ”festgänget (utom jag -som fotograferade- och Katri och Saara), bild 3; Sami ber för Jouk, bild 4; Igelkott som kom för att drick ur ”dammen” på J:s gård, bild 5; jag och IB, bild 6; Katri, Saara och IB. 🙂