Kingdom Design

Jag och Emilia har startat företag tillsammans -Kingdom Design- och nu har vi öppnat vår webshop! Det är spännande..! Vår start har bestått av många motgångar och en massa jobb, men också en hel del ljusglimtar och inspiration. Och sen har jag en härlig kollega och vi trivs bra med varann och det vi håller på med… Och sen har jag en underbar och duktig (eller, jag har tre… men bara en i det här fallet) bror -Mattias- som fixar allt med själva sidan. 🙂 Ja… så nu får mina bloggläsare stå ut med lite reklam:

I webshopen säljer vi t-shirts och olika kort (än så länge -fler produkter är på väg). Besök vår webshop nu på www.kingdomdesign.fi och bekanta dig med produkterna..! Kanske handla lite julklappar..? Ifall ni gillar det ni ser -eller ifall ni vill hjälpa oss att komma igång- så får ni gärna sprida ryktet… 🙂

Vi firar öppnandet av shopen med att de 20 första kunderna får en överraskning..!
Välkommen!

Kingdom Design -reklam