Modig krönikör

Människor som är vågar stå upp för det de tror på och samtidigt verkar ha en kärleksfull inställning till människor runt omkring sig gör ett starkt intryck på mig. Marcus Birro verkar vara en sådan person. Jag känner honom naturligtvis inte, men uppfattningen jag får av honom då jag läser det han skriver är att han är rak, ödmjuk och modig. Han vågar ta upp känsliga frågor som är nästan förbjudna att beröra. Jag blir imponerad varje gång. Och tacksam över att inte alla låter sig tystas.

”Om revolt är det samma som att våga gå sitt hjärtas väg, är ett liv i tron på Gud den ultimata revolten. Ingen revolt är lika radikalt omstörtande som tron. Ingen makt kommer i närheten av den förvandling som en troende genomgår. Hennes makt som människa är begränsad. Men hennes makt som en del av en gudomlig plan är välsignad och gränslös.” ~ Marcus Birro

Här finns en färsk krönika han skrivit: http://www.expressen.se/kronikorer/marcus-birro/marcus-birro-inom-en-inte-allt-for-avlagsen-framtid-kommer-vi-kunna-valja-bort-/