Graffiti och annat roligt

… eller så kunde dagens inlägg heta ”Vintern som kom tillbaka”… eller ”Takatalvi”. :/ Men ”Graffiti och annat roligt” känns bara mer positivt. 😉

Om jag hade haft tid att skriva tidigare idag så hade jag kanske börjat med ett aprilskämt nu… Men eftersom det snart blir 2 april så skippar jag det. Du som läser behöver alltså inte leta efter ”nå’t lurt” utan kan slappna av… 😉

Den här helgen har livet verkligen varit ”full on”. Direkt efter jobbet på fredagen åkte jag, Elin, Guni och Josefin iväg till Ikea för att hämta Elins nya klädskåp. Vi hade inte mycket tid på oss och stod vid kassan fem minuter efter att de hade stängt. Då hade vi inte hunnit äta nå’t så vi for in till Tammerfors och åt på Taco House. När vi äntligen kom iväg hemåt så var klockan halv elva… och det är ju några timmars resa från Tammerfors till Västerhankmo. 😉 På vägen hem började det snöa. Japp. Snöa. *suck* (What’s up with that??! Jag vill ha sommar nu!!! Eller en flygbiljett till södra Italien… eller Australien… eller nå’t.) Hur som helst tog det oss låååång tid att komma hem och jag har fortfarande inte hämtat mig riktigt. Kanske på grund av det jag kommer att berätta nu:

På lördag var det dags att få Elin rum graffiti-målat… Johannes Iilahti heter konstnären som gjorde jobbet. Han dök upp på förmiddagen och ca 4 timmar senare var det klart. Johannes var supertrevlig och kul att samarbeta med och vi -speciellt Elin- är supernöjda med resultatet! 🙂 På eftermiddagen började vi skruva ihop Elins klädskåp. Samtidigt hade vi fyra barn och ungdomar här (fyra syskon som vi har här hemma hos oss ca två dagar i månaden) från förmiddagen till sena kvällen. Alltså ingen chans att vila, helt enkelt. Men roligt hade vi och bra blev det! Som pricken över i:t kom mamma, pappa och Fazer och hälsade på ”på seinon”. <3

Söndag; lovsångsledarträff i Missian i Kvevlax och huset fullt av ungdomar… och Andreas föräldrar kom på kaffe. 🙂 Deklaration på kvällen (som min älskling tog hand om..! <3 Tack älskling! <3 ) och förberedelse och planering inför arbetsdagen. När skulle jag ha vilat? Jag bara undrar? 😉 Ja… nu, förstås… Borde nog gå och lägga mig. 😉 Men, sammanfattning av helgen; full fart, graffiti, människor och mycket liv, glädje och kärlek. <3 Det var allt mitt trötta huvud fick till idag. En annan dag skriver jag lite ”djupheter”… 😉
Här nedanför ser ni bilder från helgen. Simma lugnt. <3