Påsklov

Det är både fascinerande och lite skrämmande att märka hur snabbt dagarna försvinner… Det är inte länge sedan det nya läsåret började och nu är det mindre än åtta veckor kvar till sommarlovet. Och för bara ett ögonblick sedan var jag småbarnsförälder… och igår fyllde dottern 15 år. Samtidigt känns det som att det var länge sedan barnen var små. Förvirrande och naturligt på samma gång. 🙂

Påsklovet var hett efterlängtat i det här hushållet. Skönt att få ”bara vara” i fyra dagar i sträck, tänkte jag… och det var en fin tanke. 😉 Det blev kanske inte riktigt så, men det blev väldigt bra ändå. 🙂 Lite skjutsande hit och dit, städning, påskpassion och stort kalas. Ett dygn utan barn och med rätt så mycket lugn tid fick vi, jag och maken. 🙂 Barnen hade roligt på sina håll och vi njöt av vår ”ensamtid”… men det var skönt att få hem dem igen. Livet är som bäst då vi alla är hemma tillsammans. Eller då vi är någon annanstans tillsammans. 🙂

Vi (jag, Andreas, Elin och Isabella) var på påskpassionen ”7 dygn i Jerusalem” på påsksöndagen… och det var minst lika bra som ifjol..! Mattis var kapellmästare och verkade lugn i alla lägen, som vanligt. 🙂

Bilder från helgen: