Morsdag

Grattis till dig, mamma Christina! <3

Dagen har börjat med att jag blev uppsjungen (först kl 10, eftersom familjen -och de flesta andra som känner mig- vet att jag inte gillar tidiga morgnar); jag fick frukost, blommor, presenter och hela familjen runt mig i sängen. Efter att jag öppnat presenterna gick Emil efter sin ukulele och satt och spelade och sjöng på sängkanten, allt från Finlandiahymnen till ”I’m yours”. Efter en långsam, skön morgon åt vi älgstek till lunch. Andreas hade lagat mat och det var helt otroligt gott!

 

Morsdag2014

På eftermiddagen besökte jag farmor Greta vid bäddavdelningen i Smedsby, där hon har varit några dagar på rehabilitering. Tänk att hon är 94 år… Hon har levt nästan 100 år! Pigg och glad var hon, även om korttidsminnet visade sig vara ännu sämre än tidigare. <3

Farmor3 på morsdag 2014 Farmor2 på morsdag 2014 Farmor på morsdag 2014

 

 

Maira1 webMaira3 web

Dagen avslutades med gudstjänst i Missian, photo shoot hemma på gården och bildbehandling och bloggande. 🙂 Det har varit en skön dag! <3