Vändagen 2015

Å, så skön vändag..! Alla (+ några till) är hemma (utom Elias, som jobbar varje helg) och vi har inga måsten. Mest för att vi bara bestämmer att vi inte har det.

Anna&Ika2

Min man gav mig ett boktips idag. Hans boktips brukar inte lyckas så bra. Mest för att jag är säker på att han alltid läser tråkiga böcker (jag menar titlar som Hur man gör en säljande hemsida, Hur jättar går under och Johda suoritusta sitter inte så bra hos mig). Själv läser jag ju naturligtvis alltid bara intressanta böcker. Oftast historieböcker för studierna då, men absolut intressanta. Idag hade min älskade man en lite annan taktik än han brukar. Han började med att säga ”älskling, det här är en bok som du kunde ha skrivit”. Smart drag. Jag är alltid nyfiken på hur han ser på mig och hur han tycker att jag funkar. Dessutom var titeln något jag brukar säga: ”Hur svårt kan det vara?”. Så nu ska jag läsa en bok av Mia Törnblom.

Hursvårtkandetvara

Vi har ett helt gäng som leker i snön ute på gården. Småtjejerna får vara med och de stor-njuter. Såhär fina är ”snögänget”:

Snölekar2

Emmi, Elin och Jacke har outfits från lite olika tider, men de matchar varann bra. 🙂 Snölekar